buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa të personalizuara për këpucë për fëmijë

Zbuloni paketën tonë të etiketave të personalizuara për të shënuar këpucët e fëmijëve tuaj për sezonin tuaj të shkollës. Ne ju ofrojmë një paketë me etiketa intuitive për t'i lejuar fëmijët tuaj të vegjël të njohin këpucën e djathtë nga e majta dhe një pako tjetër me dy ngjyra për fëmijët më të rritur. Falë etiketave tona Pepahart, fëmijët tuaj do të bëhen të pavarur dhe nuk do t'i humbasin më këpucët.

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email