buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa vetëngjitëse dhe hekurore për veshje
Ngjitëset janë të reja, janë të shkëlqyera!

Ngjitëse Quick-Arts për rroba që aplikohen në 2 sekonda, jo më hekurosje! lahet në makinë në 60° dhe thahet në larje. Ideale për nënat me nxitim dhe për veshje që do të përdoren nga fëmijët e tjerë më vonë. Këto etiketa të personalizuara ngjiten në etiketën e veshjes. Ne kemi gjithashtu etiketa hekuri për rroba të të gjitha madhësive, ideale për etiketimin e rrobave të fëmijëve tuaj për shkollë ose foshnja në çerdhe. Etiketa hekurosëse që aplikohen në 5 sekonda, me hekurin!

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email