насмевка рамно заглавие

персонализирани етикети за облека и предмети

Pepahart нуди самолепливи и пеглани етикети за обележување на облеката и предметите на вашите деца и постари лица. Нашите персонализирани етикети се прилагодени на сечија возраст и потреби.

производи за цртање моб

Да го измешаме учењето
и едноставност.

од Пепахарт

од Пепахарт

етикети за сите ДЕЦА

Храбри идеи и квалитетни илустрации кои пред се раскажуваат приказна. Детето повеќе нема пиктограм на етикетите, туку четири разработени цртежи кои раскажуваат приказна! Pepahart нуди и налепници за облека што се лепи за 2 секунди, без железо: Quick-Art… Pepahart на тој начин им заштедува време на родителите ☺ Идеален за градинка, училиште, спорт, коло и зелена класа. Сè е направено ВО ФРАНЦИЈА!

Откријте ги нашите пакети

Нашите етикети
за предмети и облека

Пепахарт нуди самолепливи и пеглани етикети за обележување на предметите на децата и постарите. Главно посветени на децата, нашите персонализирани етикети се прилагодени на возраста и потребите на секој од нив.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ознаки ДЕТСКА ГРАДИНКА И ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ

210 етикети

Самолеплив, Quick Arts и пеглање за обележување на предмети, облека и обувки

28 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

CUSTOMIZED LABELS РАСАДНИК – ПОМОШНИК во РАСАДНИК

191 етикети

Самолеплив, Quick Arts и пеглање да ги обележите предметите, облеката и чевлите на вашето дете.

25 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ЛИЦАНИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ПРАЗНИЧЕН КАМП, ЧАС ЗА СНЕГ, ЗЕЛЕН ЧАС и СКАУТ

209 етикети

Самолеплив, Quick Arts и пеглање за обележување на предмети, облека и обувки

27 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ВИШИ ознаки за стари лица ВО ЕХПАД

164 етикети

Самолеплив и пеглач За означување на вашата облека и предмети во домови за стари лица / пензионерски домови

25 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ОТКРИЕТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети

70 етикети

Самолеплив, Quick Arts и пеглање за обележување на предмети, облека и обувки

16 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА АЛЕРГИЈА И АЛЕРГИ

49 етикети

Самолеплив да пријавам алергија на моето дете.

13 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ПАКУВАЊЕ НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ МИКС ОБЈЕКТИ

60 етикети

Самолеплив да ги обележите работите и чевлите на вашето дете.

20 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ НА БАГАЖ, ЧЕНИ И ЧАНТНИ

22 етикети

Самолеплив да ги идентификувате училишните чанти и куфери на вашето дете.

16 €

Уживајте 10% попуст со промотивен код: пепа22 од 50 € за купување

Јас прилагодувам

Видете ги сите пакувања за млади и стари

бидете инвентивни, разиграни и креативни

од Пепахарт

комплет со лого Деко мотоцикл e1644317328321

Попуст при купување на вашиот комплет за украсување

Искористете ги предностите од -5% на kitdeco-moto.fr со промотивниот код: пепахарт

Налепници за украсување на вашиот мотоцикл

www.kitdeco-moto.fr ви нуди повеќе од 1000 референци за украсување на вашиот мотоцикл.
Тие нудат налепници за 50cc, скутер, мотокрос, ендуро и квад.

банер за деко комплет за мотоцикли

слика зелена

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта