насмевка рамно заглавие

УСЛОВИ НА ПРОДАЖБА

1-РЕД

За да поставите нарачка, секој клиент мора да биде идентификуван на www.pepahart.eu во делот „моја сметка“. По потврдувањето на нарачката, клиентот добива автоматска потврда за прием на е-пошта.
За клиентите кои не сакаат да нарачаат онлајн, службата за корисници на Pepahart останува на ваше располагање:
По телефон: 06 26 32 85 79 – понеделник до петок од 9 до 19 часот.
Преку е-маил : contact@pepahart.еu
По пошта: PEPAHART – 5 rue des écoles – 91540 MENNECY

 

2-ПРОМО КОД

Како да го користам мојот промотивен код?
За да го користите вашиот промотивен код, копирајте/залепете го вашиот промотивен код во полето „код за привилегија“ во вашата кошница (под списокот на превозници) и потврдете го со кликнување на зелената стрелка пред да продолжите со плаќањето.
Го внесов мојот промотивен код, но намалувањето не важи, зошто?

Потребни се неколку услови за користење на вашиот промотивен код.
- Може да се користи само еднаш
-Има рок на важност ограничен на 1 година,
-Доколку сепак намалувањето не се случи, ве молиме контактирајте со службата за корисници;

 

3-ЦЕНА

Сите цени наведени на нашата веб-страница се изразени во евра врз основа на важечкиот француски ДДВ.
Трошоците за испорака се вклучени во продажната цена на производите, во роковите за испорака наведени на www.pepahart.com и без оглед на дестинацијата во светот.

 

4-ПРОИЗВОДИ

Веб-страницата Pepahart.eu нуди самолепливи и пеглани етикети. Сите производи на Pepahart се произведени во Франција. Етикетите се ламинирани - мастилата се латекс, еколошки, на база на вода и без мирис.
Секоја нарачка на www.pepahart.eu подразбира прифаќање на описите и цените на понудените производи. Од технички причини, печатењето на производите може многу малку да се разликува од визуелното на веб-локацијата.
Како таква, одговорноста на компанијата Пепахарт не може да биде ангажирана.

 

5-ПЛАЌАЊЕ

Прифатени начини на плаќање во евра:
Банкарска картичка: безбедно плаќање со модулот за е-трговија на Société Générale (банкарска картичка, Visa, Master Card)
Чек: чековите мора да се платат на Pepahart – 5, rue des Ecoles, 91540 MENNECY. На задната страна на чекот мора да се забележи бројот на нарачката.
Банкарски трансфер: Контактирајте го Пепахарт преку е-пошта на contact@pepahart.eu
Paypal: достапен

 

6-ИСПОРАКА

Производите се испорачуваат во рок од најмногу два дена (работни дена) по прифаќањето на уплатата за нарачката. Потоа, доцнењето на поштата варира од еден до три дена. Pepahart SAS не може да биде одговорен за доцнење во испораката на поштенските услуги (можни доцнења, делумни или целосни штрајкови).
Бесплатна достава, без разлика на дестинацијата, насекаде во светот.

 

7-ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОДОТ

Членот L.221-20-2 од Кодексот за потрошувачи пропишува дека правото на повлекување не се однесува на персонализираните производи.
Затоа, од секој клиент се бара внимателно да ја провери својата нарачка пред да започне валидацијата www.pepahart.eu. Ниту еден производ нема да биде вратен или заменет.
Меѓутоа, ако клиентот добие производ кој не е во согласност со неговата нарачка или е неисправен, производот мора да се врати во оригиналното пакување во рок од 10 дена и Pepahart® ќе го замени што е можно поскоро.

 

8-ОДВРЖНОСТ

Понудените производи се во согласност со важечкото француско законодавство и стандардите што се применуваат во Франција. Pepahart не може да се смета за одговорен во случај на неусогласеност со законодавството на земјата каде што се испорачува.

 

9-НОМИНАТИВНИ ПОДАТОЦИ

Во согласност со законот „Informatique et Libertés“ од 6 јануари 1978 година и изменет во 2004 година, клиентот има право на пристап, менување, поправка и бришење на неговите лични податоци. За да го искористите ова право, мора да поднесете барање до contact@pepahart.еu наведувајќи ги нивните податоци за контакт.

 

10- ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

Pepahart е регистрирана трговска марка. Логоата, текстовите, сликите и илустрациите се сопственост на Pepahart SAS.

 

11. ИЗВРШУВАЊЕ

Во случај на спор, ќе се бара спогодбено решение пред било каква правна постапка.
Овие Општи услови за продажба се предмет на францускиот закон и судот во Еври ќе има единствена надлежност.

 

12-ЦЕЛИ УСЛОВИ

Во случај една од клаузулите на овој договор да биде ништовна со промена на законодавството, регулативата или со судска одлука, тоа во никој случај не може да влијае на валидноста и почитувањето на овие општи услови за продажба.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта