насмевка рамно заглавие

Здруженија

Пепахарт им нуди на училиштата, здруженијата и спортските клубови можност за добивање финансиска помош за нивните различни проекти.

 
КАКО РАБОТИ ?
  1. Секоја асоцијација мора да направи а барање за отворање сметка. (бесплатно и без обврска). За да го направите ова, можете да не контактирате или преку е-пошта на contact@pepahart.eu или преку контакт форма , или на телефон (06 26 32 85 79)
  2. Пепахарт доделува а купон за попуст во вашето училиште или здружение.
  3. Пепахарт ви обезбедува а промотивен комплет вклучувајќи постери и флаери.(постерите треба да се залепат во училишните простории на стратешки места и флаерите да се стават во кореспонденцијата на учениците). 
  4. Со секоја нарачка направена со купонот за попуст, родителите имаат корист 10% веднаш попуст et 15% од износот на нарачката се кредитираат на сметката на здружението.
  5. Финансиската отплата се врши со банкарски чек 2 пати годишно.

ГРУПИРАНИ НАРАЧКИ:

За сите нарачки на големо од 10 книги со етикети, Pepahart ви дозволува корист од моментално намалување од 20%.. Нарачката ви се испраќа на една иста адреса.
Пепахарт ви обезбедува формулари за дигитални нарачки за да ви ја олесни работата (презимиња, имиња и теми избрани од детето).

Контактирајте го Пепахарт:
contact@pepahart.eu или на 06 26 32 85 79.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта