насмевка рамно заглавие

КАКО РАБОТИ ?

КАКО ДА СЕ ЗАПОЛНУВААТ ЕТИКЕТИ ЗА ПРЕДМЕТИ?
  1. Подгответе го медиумот каде што ќе ја залепите етикетата. (оваа поддршка мора да биде сува, чиста и мазна)
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на потпората. Силно тријте 10 секунди.

МАЛ СОВЕТ PEPAHART
Најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во машина за миење садови, замрзнувач, грејач за шишиња итн.

КАКО ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ ЕТИКЕТИТЕ НА ЧЕВЛИТЕ?
  1. Подгответе ги потпетиците на чевлите во кој ќе ги залепите етикетите. (табаните мора да бидат суви, чисти и мазни)
  2. Излупете ги етикетите една по една од тетратката Пепахарт и залепете ги. Силно тријте 10 секунди.

МАЛ СОВЕТ PEPAHART
За спортски или обувки на плажа, најдобро е да почекате 24 часа пред да одите во песок, вода или кал.

КАКО ДА СЕ ЛЕПЕТЕ ЕТИКЕТИ ЗА ОБЛЕКАТА?
  1. Подгответе го медиумот на која ќе ја залепите етикетата за пеглање, облеката мора да биде поставена на рамна површина.
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на претходно дефинираното место и избегнувајте шевови и оставете мала маргина со рабовите
  3. Нанесете ја хартијата за ослободување (се доставува во тетратката Пепахарт) на етикетата.
  4. поминете го пегла во режим „БЕЗ ПАРНА“., позиција на памук 160°C за 10 секунди. (За деликатни ткаенини како синтетика, поминете ја пеглата само 5 секунди)

Оставете ја пеглата, залепете го Quick'art® на етикетата на облеката...тоа е тоа!
Обележете ги сите предмети на вашите деца веднаш... Quick'arts® се тука за да ви заштеди време.

  1. Залепете го Quick'art® на етикетата за нега на облеката и цврсто притиснете 2 секунди.
  2. Таму е готово

СОВЕТ ЗА МАЛА НЕГА

Почекајте 24 часа пред перење во машина за перење (максимум 60°C) или во машина за сушење. Не лепете го Quick'art® директно на облеката бидејќи ќе се откачи при перење.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта