насмевка рамно заглавие

Брзите уметности на налепници за облека

етикети кои се вадат за 2 секунди, нема повеќе пеглање! машина за перење на 60°

Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ САМОЛЕПНИ ЕТИКЕТИ НА ОБЛЕКАТА QUICK-ART® MIX

42 етикети

самолеплив за детска облека.

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети QUICK-ART® XL – ЗА САМОЛЕПНИ ОБЛЕКИ

36 етикети

Самолеплив за детска облека, нема повеќе железо!

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

QUICK-ART® PERSONALIZED LABELS – ЗА САМОЛЕПНИ ОБЛЕКИ

56 етикети

персонализирани налепници за детска облека, нема повеќе железо!

10 €

Јас прилагодувам
слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта