насмевка рамно заглавие

НАЛЕПНИЦИ ЗА ОБЛЕКА, Ново е, супер е!

Налепници за облека кои се нанесуваат за 2 секунди, нема повеќе пеглање! Машинско перење на 60° Идеално за мајки набрзина и за облека што подоцна ќе ја користат другите деца. Овие персонализирани етикети се лепат на етикетата на облеката.

Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ САМОЛЕПНИ ЕТИКЕТИ НА ОБЛЕКАТА QUICK-ART® MIX

42 етикети

самолеплив за детска облека.

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети QUICK-ART® XL – ЗА САМОЛЕПНИ ОБЛЕКИ

36 етикети

Самолеплив за детска облека, нема повеќе железо!

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

QUICK-ART® PERSONALIZED LABELS – ЗА САМОЛЕПНИ ОБЛЕКИ

56 етикети

персонализирани налепници за детска облека, нема повеќе железо!

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕКСТРА ГОЛЕМИ етикети – ЗА ПЕГЛЕЗНА ОБЛЕКА

11 етикети

персонализирани лепенки за пеглање за детска облека.

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ДОЛГИ – ЗА ЖЕЛЕЛО НА ОБЛЕКАТА

33 етикети

самолеплив и пегла за обележување на предмети и облека.

8 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРАВОАГОЛНИ етикети – ЗА ЖЕЛЕЗО НА ОБЛЕКАТА

24 етикети

самолеплив и пегла за обележување на предмети и облека.

6 €

Јас прилагодувам
слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта