насмевка рамно заглавие

Етикети за предмети и облека за постари лица

Откријте го пакетот SENIOR со неговите самолепливи и пеглани етикети за стари лица Етикети за предмети и облека, идеални за стари лица во домови за стари лица или пензионерски домови

Капак за слика на картичката

СЕНИОРСКИ ЕТИКЕТИ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО ЕХПАД - НАлепници, ТЕРМОАДИ И БРЗИ УМЕТНИЦИ

164 етикети

Етикети кои означуваат облека и предмети EHPAD / пензионерски дом

25 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

SENIOR QUICK-ART® XL LABELS – САМОЛЕПНИ ЕТИКЕТИ ЗА ОБЛЕКА ЗА ПОСТАРИ

36 етикети

самолеплив за облека за постари, нема повеќе железо!

10 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ДОЛГИ ЕТИКЕТИ ЗА СЕНИОР – ЗА ТЕРМОЛЕПИЧНА ОБЛЕКА НА ПОСТАВНИЦИ

33 етикети

персонализирани лепенки за пеглање за облека за постари лица.

8 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПРАВОАГОЛНИ СЕНИОРСКИ етикети - ЗА ПОСТАВНИ ОБЛЕШКИ ПЕГЛАН

24 етикети

персонализирана облека за пеглање за облека за постари лица

6 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

SENIOR MINI етикети – ЗА ПОСТАРИ САМОЛЕПНИ ПРЕДМЕТИ

56 етикети

персонализирани налепници да ги идентификува предметите на постарите

8 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПРАВОАГОЛНИ ПОГОДИ ЕТИКЕТИ – ЗА ПОСТАРИ САМОЛЕПНИ ПРЕДМЕТИ

32 етикети

персонализирани налепници да ги идентификува предметите на постарите

12 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ЕТИКЕТИ НА ЧЕВЛИ СЕНИОРСКИ ДВОТООНИ – САМОЛЕПНИ СЕНИОРИ

12 етикети

персонализирани налепници за чевли за постари

8 €

Јас прилагодувам
слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта