насмевка рамно заглавие

Прилагодени етикети за вашата опрема
и спортска облека / клубови
самолеплив и пегла

Откријте го нашиот пакет персонализирани самолепливи и пеглани етикети за вашата СПОРТска опрема и облека. Ви нудиме пакет за вашите омилени спортови и специјален пакет во боите на вашиот омилен клуб со неговото лого. Нашите етикети за облека кои се пеглаат или самолепливи од сите големини, идеални за обележување на облеката на вашите деца за нивните индивидуални или тимски спортови. Нашите Quick-Arts самолепливи етикети кои се нанесуваат за 2 секунди, нема повеќе пеглање!!! машина за перење на 60°

слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта