насмевка рамно заглавие

Нашите пакети

Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ УЧИЛИШНИ ПРЕМАРДИ – ЗА ПРЕДМЕТИ

60 етикети

персонализирани налепници да го означите вашиот училишен прибор

19 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ КАНЦЕЛАРИЈА И ЉУБОВНИЦА - ЗА ПРЕДМЕТИ

60 етикети

персонализирани налепници за да ја одбележите вашата канцеларија или класни работи.

19 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ознаки РАСАДНИК СКИ ESF – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

32 етикети

облека и предмети за расадникот на ЕСФ

8 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети за скијање – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

27 етикети

ЕСФ за ски опрема и облека.

8 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

СЕНИОРСКИ ЕТИКЕТИ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО ЕХПАД - НАлепници, ТЕРМОАДИ И БРЗИ УМЕТНИЦИ

164 етикети

Етикети кои означуваат облека и предмети EHPAD / пензионерски дом

25 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ЕТИКЕТИ НА КОЛЕЧКИ И СРЕДНОШКОЛСКИ НАБАВКИ – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

159 етикети

за облеката и личните работи на вашето дете.

22 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ СПОРТСКИ етикети – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

125 етикети

обичај да ја идентификувате спортската облека и опремата на вашето дете.

25 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА СКИ – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

125 етикети

обичај да ја идентификувате облеката и опремата за скијање на вашето дете.

25 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА АЛЕРГИЈА И АЛЕРГИ – НАЛЕПНИЦИ

49 етикети

обичај да пријавам алергија на моето дете.

13 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ НА БАГАЖ, ЧАНСИ И ЧАНТНИ - НАЛЕПНИ

22 етикети

обичај да ги идентификувате патните работи на вашето дете.

16 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ЛИЦАНИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ПРАЗНИЧЕН КАМП, ЧАС ЗА СНЕГ, ЗЕЛЕН ЧАС и СКАУТ – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

209 етикети

самолеплив, Quick Arts и пеглање за обележување на предмети, облека и обувки

27 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ НА ПРЕДМЕТИ – НАПИНИ

60 етикети

персонализирани налепници да ги обележите работите на вашето дете.

19 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИОТ СПОРТСКИ КЛУБ СО ВАШЕ ЛОГО – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

122 етикети

самолеплив, пеглач и Quick Arts за обележување на предмети, облека и обувки

27 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ознаки ДЕТСКА ГРАДИНКА И ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

210 етикети

самолеплив, пеглач и Quick Arts за обележување на предмети, облека и обувки

27 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ознаки за расадник – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

191 етикети

самолеплив, пеглач и Quick Arts да ги обележите предметите, облеката и чевлите на вашето дете.

24 €

Јас прилагодувам
Капак за слика на картичката

ОТКРИВАЈТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети – ЗА ПРЕДМЕТИ И ОБЛЕКА

70 етикети

самолеплив, пеглач и Quick Arts за обележување на предмети, облека и обувки

15 €

Јас прилагодувам
слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта