насмевка рамно заглавие

Прилагодени етикети Патување, колонија,
зелена класа, море или снег, скијање, извидник...

Откријте го нашиот пакет персонализирани етикети прилагодени за вашите училишни патувања. Со нашите самолепливи и пеглани етикети, вашето дете повеќе нема да ги губи своите работи. Етикети за облека и предмети, идеални за часови по зелена боја, море или снег, колонии, извидници, дневни центри и ски опрема или едноставно за обележување на багаж или патни торби. Со нашите Quick-Arts самолепливи етикети за облека, нема повеќе пеглање!!!

слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта