насмевка рамно заглавие

Прилагодени етикети за облека за пеглање

Откријте го нашиот пакет персонализирани етикети за пегла за детска облека. Етикети за облека со пегла од сите големини, идеални за етикетирање на облеката на вашите деца за училиште или за бебиња во градинка. Пеглачки етикети кои се лепат за 5 секунди, со пеглата! Имаме и Quick-Arts самолепливи етикети, за обележување на облека, нема повеќе пеглање!!!

слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта