насмевка рамно заглавие

Персонализирани етикети за детски чевли

Откријте го нашиот пакет персонализирани етикети за да ги одбележите чевлите на вашите деца за вашата сезона на училиште. Ви нудиме пакет интуитивни етикети за да им овозможите на вашите мали деца да го препознаат десниот чевел од левата страна и уште едно пакување со две бои за постарите деца. Благодарение на нашите Pepahart Labels, вашите деца ќе станат независни и повеќе нема да ги губат чевлите.

слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта