насмевка рамно заглавие

Персонализирани етикети за сите училишни нивоа
за облека и предмети

Откријте го нашиот пакет персонализирани, самолепливи и пеглани етикети за вашата сезона на училиште. Нудиме пакет прилагоден на секое ниво на училиште, од основно, преку средно и средно училиште. Нашите љубовници, мајстори и професори не се заборавени. Имаме комплетни Label пакувања за предмети и облека, и други пакувања Label само за да го означите вашиот училишен прибор. Благодарение на нашите Pepahart Labels, вашите деца повеќе нема да ги губат училишните работи или облеката.

слика жолта

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

придружете се на племето на мудрите деца со испраќање на вашите фотографии на pepahart.shop@gmail.com

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта