насмевка рамно заглавие

За нас

Во согласност со член 6 од законот од 21 јуни 2004 година, за доверба во дигиталната економија, ве известуваме дека оваа онлајн јавна комуникациска услуга е формирана од:

издавач

ПЕПАХАРТ

www.pepahart.eu
5, rue des Ecoles
91540 Менеси
Франција
Телефон: 0626328579

домаќин

Ovh
2 улица Келерман
59100 ROUBAIX
Франција
Телефон: 0972101007

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта