насмевка рамно заглавие

Спонзорства

Не двоумете се да ги спонзорирате вашите пријатели и познаници.
Акумулирајте ги вашите купони без ограничување.

КАКО ДА СЕ УПОТРЕБА НА МОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ?

Пополнете го формуларот подолу со вашите податоци и оние на пријателот што сакате да го спонзорирате.
Вашето спонзорирано дете на тој начин ќе добие a Купон за инстант попуст од 10%. по неговата прва нарачка.
Ќе добиете ваучер од 2 евра штом вашето кумче ја потврди својата прва нарачка (ваучер достапен на вашата сметка на Pepahart.

КУМУЛАЦИЈА НА МОИТЕ ВАУЧЕРИ

Можете да акумулирате ваучери колку што сакате. Тоа зависи само од бројот на препораки што сте ги спонзорирале.

ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ ЗА СПОНЗОРЗИРАЊЕ НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ    ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

    ќе ги добиете нашите најнови вести

    Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта