насмевка рамно заглавие

Најчесто поставувани прашања

КОЛКУ Е ИСПОРАКАТА?

Во Pepahart, трошоците за испорака се бесплатни, каде било во светот.

КАКО МОЖАМ ДА ПЛАЌАМ ЗА МОЈАТА НАРАЧКА?
ПО ИНТЕРНЕТ:

Pepahart прифаќа плаќања со кредитна картичка CB, Visa и Master Card преку безбедната услуга за е-трговија Monetico од Crédit Mutuel. Можно е да се плати и со Paypal сметка.
Pepahart нема пристап до вашите банкарски податоци и затоа не може да ги задржи.

ПО ТЕЛЕФОН:

Можете да не контактирате телефонски понеделник, вторник и четврток од 9 до 12 часот и на тој начин да нарачате од нашата служба за корисници.

ДАЛИ ВАШИТЕ етикети СЕ ПРОИЗВОДЕНИ ВО ФРАНЦИЈА?

Се разбира, сите наши самолепливи и пеглани етикети се направени во нашата работилница на југот на Франција, во Екс ан Прованса.

ДАЛИ КОРИСТЕНИ МАСТИЛА СЕ ЕКОЛОШКИ?

Нашите отпечатоци се еко-одговорни и со висок квалитет благодарение на најновата технологија HP Latex мастила на база на вода, незапаливи, незапаливи и без мирис.

ГО ИЗГУБИВ НЕЛЕПНИОТ ЛИСТ ДОСТАВЕН ВО ТЕТЕРСКАТА PEPAHART.

Не грижете се, можете да донесете хартија за пергамент. Резултатот ќе биде ист!

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИОТ БЕЛТЕН

ќе ги добиете нашите најнови вести

Се согласувам да ги добивам сите новости од pepahart по е-пошта