ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРАВОАГОЛНИ етикети – ЗА ПРЕДМЕТИ

 • Опис на производи
 • 32 ЕТИКЕТИ НА ПРЕДМЕТИ:
  32 правоаголни самолепливи етикети за предмети (44 x 17 mm)

 • Некои технички инструкции
 • Како да ги залепам моите етикети?
  • КАКО ДА СЕ ЗАПОЛНУВААТ ЕТИКЕТИ ЗА ПРЕДМЕТИ?
  1. Подгответе ја поддршката на која ќе ја залепите етикетата (оваа потпора мора да биде сува, чиста и мазна),
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на потпирачот. Силно тријте 10 секунди.


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ: 
  Најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во машина за миење садови, замрзнувач, грејач за шишиња итн.

   

  • КАКО ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ ЕТИКЕТИТЕ НА ЧЕВЛИТЕ?
  1. Подгответе ги потпетиците на чевлите во кои ќе ги залепите етикетите (табаните мора да бидат суви, чисти и мазни),
  2. Излупете ги етикетите една по една од тетратката Пепахарт и залепете ги. Силно тријте 10 секунди.


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ:
   за спортски или обувки на плажа, најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во песок, вода или кал.

   

  • КАКО ДА СЕ ЛЕПЕТЕ ЕТИКЕТИ ЗА ОБЛЕКАТА?
  1. Подгответе ја потпирачот на кој ќе ја залепите етикетата за пеглање. Облеката мора да биде поставена на рамна површина,
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на претходно дефинираното место (избегнувајте шевови и оставете мала маргина со рабовите).
  3. Ставете ја хартијата против адхезија (доставена во тетратката Pepahart) на етикетата,
  4. Префрлете ја пеглата во режим „БЕЗ ПАРНА“, поставете го памукот на 160°C за 10 секунди. (За деликатни ткаенини како синтетика, поминете ја пеглата само 5 секунди)


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ:
   отпорен на машина за перење и сушење; Избегнувајте директно пеглање на етикетата за пеглање бидејќи може да се стопи - Повторно употребете ја хартијата за ослободување дадена во тетратката Pepahart.

   

  • КАКО ДА ГО ЗАЛЕПИТЕ QUICK-ART®?
   „Оставете го железото и заштедете време! »
  1. Залепете го Quick-Art на етикетата на брендот или на етикетата за нега на облеката,
  2. Притиснете силно 2 секунди...тоа е, готово!

  МАЛА PEPAHART СОВЕТ: Почекајте 24 часа пред перење во машина за перење (максимум 60°C) или во машина за сушење. Не лепете го Quick'art® директно на облеката бидејќи ќе се откине при перење. Не пеглајте Quick-Art.

 • 1 – Се враќам име и Име
 • 2 – Јас го избирам тема
 • 3 – Го избирам Боја

 

Etiquettes правоаголни налепници за деца
Поради нивниот формат, етикети за деца правоаголни кутии се дизајнирани за обележување книги, тетратки, кутии за ручек итн.

Персонализирани правоаголни етикети за деца со многу убави теми 

Благодарение на овие Лепливи белешки, вашето дете повеќе нема да ги губи своите работи. Навистина, одборот вклучува 32 правоаголни етикети.

Сите наши персонализирани самолепливи етикети се ламинирани и нашите мастила се еколошки без растворувачи за да се обезбеди оптимална издржливост и квалитет.

Денес, повеќето учители, градинки и летни кампови бараат од вас да ги означите сите работи на вашето дете.
Pepahart ви олеснува, нарачајте го вашиот пакет со 3 клика!

Најдете ги нашите правоаголни етикети во нашите различни Пепахарт пакети.

Прегледи за 1 за ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРАВОАГОЛНИ етикети – ЗА ПРЕДМЕТИ

 1. Тател -

  Одлично 😁

Додадете преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителни полиња се означени *