ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИОТ СПОРТСКИ КЛУБ СО ВАШЕ ЛОГО

 • Опис на производи
 • Овој пакет содржи: 

   

  38 БРЗИ УМЕТНОСТИ:
  32 самолепливи етикети за облека (21 x 9 mm)
  6 тркалезни самолепливи етикети за облека (28 мм)
  (нема повеќе железо!)

   

  9 етикети за облека:
  4 долги етикети за пеглање (47 x 7 mm)
  2 големи етикети за пеглање (44 x 16 mm)
  2 правоаголни етикети за пеглање (72 x 16 mm)
  1 тркалезна етикета за пеглање (71 мм)

   

  63 ЕТИКЕТИ ЗА ОБЈЕКТИ:
  16 правоаголни самолепливи етикети (44 x 17 mm)
  33 долги самолепливи етикети (45 x 7 mm)
  1 долга самолеплива етикета (166 x 75 mm)
  1 долга самолеплива етикета (151 x 14 mm)
  6 тркалезни самолепливи етикети (28 mm)
  1 тркалезна налепница (55 мм)
  4 тркалезни самолепливи етикети (38 mm)
  1 тркалезна налепница (72 мм)

   

  12 ознаки за чевли: 
  12 самолепливи етикети за чевли (27 x 35 mm)

 • Некои технички инструкции
 • Како да ги залепам моите етикети?
 • КАКО ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ НАЛЕПНИЦИТЕ ЗА ПРЕДМЕТИ

  1. Подгответе ја поддршката на која ќе ја залепите етикетата. (оваа поддршка мора да биде сува, чиста и мазна)
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на потпирачот. Силно тријте 2 секунди

   

  КАКО ДА ГО ЗАЛЕПИТЕ QUICK-ART®?
  „Оставете го железото и заштедете време!

  1. Залепете го Quick-Art на етикетата на брендот или на етикетата за нега на облеката,
  2. Притиснете силно 2 секунди...тоа е, готово!

  МАЛ PEPAHART СОВЕТ: Почекајте 24 часа пред перење во машина за перење (максимум 60°C) или во машина за сушење. Не лепете го Quick'art® директно на облеката бидејќи ќе се откачи при перење. Не пеглајте Quick-Art.

  КАКО ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ ЕТИКЕТИТЕ НА ЧЕВЛИТЕ?

  1. Подгответе ги потпетиците на чевлите во кои ќе ги залепите етикетите. (табаните мора да бидат суви, чисти и мазни)
  2. Излупете ги етикетите една по една од тетратката Пепахарт и залепете ги. Силно тријте 10 секунди.

  МАЛА PEPAHART СОВЕТ: за спортски или обувки на плажа, најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во песок, вода или кал.

   

  КАКО ДА СЕ ЛЕПЕТЕ ЕТИКЕТИ ЗА ОБЛЕКАТА?

  1. Подгответе ја потпирачот на кој ќе ја залепите етикетата за пеглање. Облеката треба да биде поставена на рамна површина.
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на претходно дефинираното место. (Избегнувајте шевови и оставете мала маргина со рабовите)
  3. Ставете ја хартијата за ослободување (доставена во тетратката Pepahart) на етикетата.

Известување

Сè уште нема коментари.

Биди прв кој ќе даде коментар за „ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИОТ СПОРТСКИ КЛУБ СО ВАШЕ ЛОГО“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителни полиња се означени *