ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети ЕКСТРА ГОЛЕМИ – ЗА ОБЛЕКА

 • Опис на производи
 • ЕТИКЕТИ НА ОБЛЕКАТА:
  11 екстра големи етикети за облека (70 x 15 mm)

 • Некои технички инструкции
 • Како да ги залепам моите етикети?
  • КАКО ДА СЕ ЗАПОЛНУВААТ ЕТИКЕТИ ЗА ПРЕДМЕТИ?
  1. Подгответе ја поддршката на која ќе ја залепите етикетата (оваа потпора мора да биде сува, чиста и мазна),
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на потпирачот. Силно тријте 10 секунди.


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ: 
  Најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во машина за миење садови, замрзнувач, грејач за шишиња итн.

   

  • КАКО ДА ГИ ЗАЛЕПИТЕ ЕТИКЕТИТЕ НА ЧЕВЛИТЕ?
  1. Подгответе ги потпетиците на чевлите во кои ќе ги залепите етикетите (табаните мора да бидат суви, чисти и мазни),
  2. Излупете ги етикетите една по една од тетратката Пепахарт и залепете ги. Силно тријте 10 секунди.


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ:
   за спортски или обувки на плажа, најдобро е да почекате 24 часа пред да отидете во песок, вода или кал.

   

  • КАКО ДА СЕ ЛЕПЕТЕ ЕТИКЕТИ ЗА ОБЛЕКАТА?
  1. Подгответе ја потпирачот на кој ќе ја залепите етикетата за пеглање. Облеката мора да биде поставена на рамна површина,
  2. Излупете ја етикетата од тетратката Pepahart и ставете ја на претходно дефинираното место (избегнувајте шевови и оставете мала маргина со рабовите).
  3. Ставете ја хартијата против адхезија (доставена во тетратката Pepahart) на етикетата,
  4. Префрлете ја пеглата во режим „БЕЗ ПАРНА“, поставете го памукот на 160°C за 10 секунди. (За деликатни ткаенини како синтетика, поминете ја пеглата само 5 секунди)


  МАЛА PEPAHART СОВЕТ:
   отпорен на машина за перење и сушење; Избегнувајте директно пеглање на етикетата за пеглање бидејќи може да се стопи - Повторно употребете ја хартијата за ослободување дадена во тетратката Pepahart.

   

  • КАКО ДА ГО ЗАЛЕПИТЕ QUICK-ART®?
   „Оставете го железото и заштедете време!
  1. Залепете го Quick-Art на етикетата на брендот или на етикетата за нега на облеката,
  2. Притиснете силно 2 секунди...тоа е, готово!

  МАЛА PEPAHART СОВЕТ: Почекајте 24 часа пред перење во машина за перење (максимум 60°C) или во машина за сушење. Не лепете го Quick'art® директно на облеката бидејќи ќе се откине при перење. Не пеглајте Quick-Art.

 • 1 – Се враќам име и Име
 • 2 – Јас го избирам тема
 • 3 – Го избирам Боја

 

Пеглани етикети за облека... можете да го одложите конецот за шиење!
Les пегла-на етикети МНОГУ ГОЛЕМ за облека се идеални за училишни блузи, чаршафи и перници за дремење на мали деца, маици итн., благодарение на нивниот голем формат. Така, облеката на вашите деца е лесно препознатлива од наставниците и старателите. Овие етикети за облека исто така погоден за спортски клубови и помага да се идентификуваат имињата на децата на нивните кошули по натпревар.

етикети ТЕРМИЛНИ НАлепници ЗА АЛИШТА

Широк избор на илустрации и бои наетикети за облека се предлага со цел да им се помогне на луѓето кои се грижат за вашите деца. Децата и родителите можат заедно да го изберат дизајнот и форматот на етикети за облека.
Составен од 12 етикети за облека, нашите табли наетикети за облека се испечатени на екран со еколошки мастила без растворувачи за да се обезбеди оптимален квалитет.

Самолепливи етикети за облека за да им го олеснат животот на придружниците!

ЕТИКЕТА ЗА ОБЛЕКА

Денес, повеќето градинки, училишта или спортски клубови бараат од вас да ги означите работите на вашето дете. За ова е создаден Пепахарт.
Pepahart ви олеснува, нарачајте го вашиот пакет со 3 клика!

За подобра вредност за парите, можеби ќе ве интересира Училишен пакет или Пакет за креветче. Овие пакувања нудат голем број наетикети за деца за да може да се означат сите случаи.

Прегледи за 3 за ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ етикети ЕКСТРА ГОЛЕМИ – ЗА ОБЛЕКА

 1. Justine -

  Брза испорака и производ по нарачка. Многу добар визуелен квалитет.
  Квалитетна етикета за пеглање која лесно се лепи.

 2. Пола -

  Веќе 2 години ги нарачувам моите етикети на оваа страница и сè уште сум воодушевен.

 3. Боно -

  Ми недостига да ги примам

Додадете преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителни полиња се означени *