buzëqeshje e sheshtë kokë

etiketa të personalizuara për rroba dhe objekte

Pepahart ofron etiketa vetëngjitëse dhe hekuri për të shënuar rrobat dhe objektet e fëmijëve dhe të moshuarve tuaj. Etiketat tona të personalizuara janë përshtatur për moshën dhe nevojat e secilit.

produkte vizatimi mob

Le të përziejmë mësimin
dhe thjeshtësia.

nga Pepahart

nga Pepahart

Etiketat për të gjithë FËMIJËT

Ide të guximshme dhe ilustrime cilësore që mbi të gjitha tregojnë një histori. Fëmija nuk ka më një piktogram në etiketat e tij, por katër vizatime të përpunuara që tregojnë një histori! Pepahart ofron gjithashtu ngjitëse për rrobat që ngjiten në 2 sekonda, pa hekur: Quick-Art…Pepahart kursen kohë për prindërit ☺ Ideal për çerdhe, shkollë, sport, colo dhe klasë jeshile. Gjithçka është bërë në Francë!

Zbuloni paketat tona

Etiketat tona
për sende dhe rroba

Pepahart ofron etiketa vetëngjitëse dhe hekuri për të shënuar sendet e fëmijëve dhe të të moshuarve. Dedikuar kryesisht fëmijëve, etiketat tona të personalizuara janë përshtatur me moshën dhe nevojat e secilit.

EDITET E PERSONALIZUARA KOPSHT DHE SHKOLLA FILLORE

210 etiketa

Vetëngjitëse, Quick Arts dhe hekurosëse për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

28 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

ÇERDHËNIE TË PERSONALIZUARA ETIKETAT – ASISTENT FERMESH

191 etiketa

Vetëngjitëse, Quick Arts dhe hekurosëse për të shënuar sendet, rrobat dhe këpucët e fëmijës suaj.

25 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

Etiketat e PERSONALIZUARA KAMP PUSHIME, KLASË DORËS, KLASË E GJELBËR dhe SCOUT

209 etiketa

Vetëngjitëse, Quick Arts dhe hekurosëse për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

27 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

Etiketat e larta për të moshuarit në EHPAD

164 etiketa

Vetëngjitëse dhe hekurosëse Për të shënuar rrobat dhe objektet tuaja në EHPAD/shtëpinë e të moshuarve

25 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

ZBULONI Etiketat e PERSONALIZUARA

70 etiketa

Vetëngjitëse, Quick Arts dhe hekurosëse për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

16 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

Etiketat e ALERGJISË TË PERSONALIZUARA DHE ALERTIVE

49 etiketa

Vetëngjitëse për të raportuar alergjinë e fëmijës tim.

13 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

PAKETË E PËRZIERJES SË OBJEKTEVE TË EDITET E PERSONALIZUARA

60 etiketa

Vetëngjitëse për të shënuar sendet dhe këpucët e fëmijës suaj.

20 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

Etiketat e bagazheve, çantave dhe çantave të PERSONALIZUARA

22 etiketa

Vetëngjitëse për të identifikuar çantat e shkollës dhe valixhet e fëmijës suaj.

16 €

Kënaquni 10% zbritje me kodin promovues: pepa22 nga 50 € blerja

Unë rregulloje

Shikoni të gjitha paketat për të rinj dhe të vjetër

jini krijues, lozonjare dhe krijues

nga Pepahart

kit logo motoçikletë deco e1644317328321

Zbritje për blerjen e kompletit tuaj të dekorimit

Përfitoni nga -5% në kitdeco-moto.fr me kodin promovues: pepahart

Ngjitëse për të dekoruar motoçikletën tuaj

www.kitdeco-moto.fr ju ofron më shumë se 1000 referenca për të dekoruar motoçikletën tuaj.
Ato ofrojnë etiketa për 50cc, Skuter, Motocross, Enduro dhe Quad.

banderola e kompleteve të dekorimit të motoçikletave

foto jeshile

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email