buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa për objekte dhe rroba për të moshuarit

Zbuloni paketën SENIOR me etiketat e saj vetëngjitëse dhe hekuri për të moshuarit Etiketat për objektet dhe veshjet, ideale për të moshuarit në shtëpitë e të moshuarve ose shtëpitë e të moshuarve

Kapak imazhi i kartës

Etiketat e vjetra për të moshuarit në EHPAD - NGJITJA, TERMOADHES DHE ARTET E SHPEJTË

164 etiketa

Etiketa që shënojnë rroba dhe objekte EHPAD / shtëpi pensioni

25 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa QUICK-ART® XL SENIOR – Etiketa VESHJEVE TË TË MESSHME VETËNGJITHË

36 etiketa

vetëngjitëse për rrobat e të moshuarve, jo më hekur!

10 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa të gjata për të moshuarit – PËR VESHJE TERMO NGJITHËSE TË TË MESHURAVE

33 etiketa

arna të personalizuara hekuri për veshjet e të moshuarve.

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa DREJTËKËNDËSH SENIOR - PËR VESHJE TË PASHURAVE HEQUR

24 etiketa

veshje të personalizuara me hekur për veshjet e të moshuarve

6 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa MINI TË MADHE - PËR ARTIKUJ VETËNGJITHËS PËR TË MOSHURA

56 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të identifikuar sendet e të moshuarve

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa DREJTKËNDËSH SENIOR – PËR ARTIKUJT VETËNGJITHËS PËR TË MOSHURA

32 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të identifikuar sendet e të moshuarve

12 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e Këpucëve SENIOR DY TONAL - TË PASUR VETËNGJITHË

12 etiketa

ngjitëse të personalizuara për këpucët e të moshuarve

8 €

Unë rregulloje
foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email