buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa vetëngjitëse për objektet e fëmijëve

Kapak imazhi i kartës

Etiketa MINI TË PERSONALIZUARA – PËR SENDET VETËNGJITHËSE

56 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të identifikuar sendet e fëmijës suaj.

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e rrumbullakëta të PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE VETËNGJITHËSE

36 etiketa

ngjitëse të personalizuara të rrumbullakëta për të identifikuar sendet e fëmijës suaj.

14 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa DREJTËKËNDËSH TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE VETËNGJITHSHËM

32 etiketa

vetëngjitëse dhe hekurosëse për të shënuar objekte dhe veshje.

12 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

EDITET E PERSONALIZUARA TË GJETA – PËR OBJEKTE VETËNGJITHËSE

33 etiketa

vetëngjitëse dhe hekurosëse për të shënuar objekte dhe veshje.

12 €

Unë rregulloje
foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email