buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa të personalizuara për pajisjet tuaja
dhe Veshje Sportive / Klube
vetëngjitëse dhe hekurosëse

Zbuloni paketën tonë të etiketave të personalizuara vetëngjitëse dhe hekuri për pajisjet dhe veshjet tuaja SPORT. Ne ju ofrojmë një paketë për sportet tuaja të preferuara dhe një paketë speciale në ngjyrat e klubit tuaj të preferuar me logon e tij. Etiketat tona të veshjeve me hekur ose vetëngjitëse të të gjitha madhësive, ideale për të shënuar rrobat e fëmijëve tuaj për sportet e tyre individuale ose ekipore. Etiketat tona vetëngjitëse Quick-Arts që aplikohen në 2 sekonda, jo më hekurosje!!! lavatriçe në 60°

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email