buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa të personalizuara për të gjitha nivelet e shkollave
për rroba dhe objekte

Zbuloni paketën tonë të etiketave të personalizuara, vetëngjitëse dhe hekuri për sezonin tuaj të kthimit në shkollë. Ne ofrojmë një paketë të përshtatur për çdo nivel shkolle, nga shkolla fillore, në shkollën e mesme dhe të mesme. Të dashurat, mjeshtrat dhe profesorët tanë nuk harrohen. Ne kemi pako të plota Label për objekte dhe rroba, dhe pako të tjera Label vetëm për të shënuar pajisjet tuaja shkollore. Falë etiketave tona Pepahart, fëmijët tuaj nuk do të humbasin më gjërat e shkollës apo rrobat e tyre.

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email