buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa me porosi Udhëtim, koloni,
klasë e gjelbër, det apo borë, ski, skaut...

Zbuloni paketën tonë të etiketave të personalizuara të përshtatura për udhëtimet tuaja shkollore. Me etiketat tona vetëngjitëse dhe hekurosëse, fëmija juaj nuk do të humbasë më gjërat e tij. Etiketa për veshje dhe objekte, ideale për klasa me gjelbërim, det ose borë, koloni, skaut, qendra çerdhe dhe pajisje skijimi ose thjesht për të shënuar bagazhet ose çantat e udhëtimit. Me etiketat tona vetëngjitëse Quick-Arts për rroba, jo më hekurosje!!!

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email