buzëqeshje e sheshtë kokë

NGJITESA PER VESHJE Eshte e re, e mrekullueshme!

Ngjitëset e veshjeve që aplikohen në 2 sekonda, jo më hekurosje! Larje me makinë në 60° Ideale për nënat me nxitim dhe për rroba që do të përdoren nga fëmijët e tjerë më vonë. Këto etiketa të personalizuara ngjiten në etiketën e veshjes.

Kapak imazhi i kartës

Etiketa VESHJEVE VETËNGJITHSHME TË PERSONALIZUARA QUICK-ART® MIX

42 etiketa

vetëngjitëse për veshje për fëmijë.

10 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa TË PERSONALIZUARA QUICK-ART® XL – PËR VESHJE VETËNGJITHËSE

36 etiketa

Vetëngjitëse për rrobat e fëmijëve, jo më hekur!

10 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa TË PERSONALIZUARA QUICK-ART® – PËR VESHJE VETËNGJITHËSE

56 etiketa

ngjitëse të personalizuara për rrobat e fëmijëve, jo më hekur!

10 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa SHUMË TË MËDHA TË PERSONALIZUARA – PËR VESHJE ME HEKURT

11 etiketa

arna të personalizuara hekuri për veshje për fëmijë.

10 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa TË PERSONALIZUARA TË GJETA - PËR HEKURT NË VESHJE

33 etiketa

vetëngjitëse dhe hekurosëse për të shënuar objekte dhe veshje.

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa DREJKËNDËSH TË PERSONALIZUARA – PËR HEKURT NË VESHJE

24 etiketa

vetëngjitëse dhe hekurosëse për të shënuar objekte dhe veshje.

6 €

Unë rregulloje
foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email