buzëqeshje e sheshtë kokë

Etiketa me porosi të hekurit për veshje

Zbuloni paketën tonë të etiketave të personalizuara me hekur për veshje për fëmijë. Etiketa veshjesh me hekur të të gjitha madhësive, ideale për etiketimin e rrobave të fëmijëve tuaj për shkollë ose foshnja në çerdhe. Etiketa hekurosëse që aplikohen në 5 sekonda, me hekurin! Kemi dhe etiketa vetëngjitëse Quick-Arts, për të shënuar rrobat, jo më hekurosje!!!

foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email