buzëqeshje e sheshtë kokë

Paketat tona

Kapak imazhi i kartës

FURNIZIM SHKOLLOR TË PERSONALIZUARA ETIKE – PËR OBJEKTE

60 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të etiketuar pajisjet tuaja shkollore

19 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

EDITET E PERSONALIZUARA ZYRA DHE MISTRES - PËR OBJEKTE

60 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të shënuar gjërat e zyrës apo klasës suaj.

19 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa të PERSONALIZUARA FERDA SKI ESF – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

32 etiketa

rroba dhe sende për çerdhen e ESF

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa të PERSONALIZUARA PËR SKI – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

27 etiketa

ESF për pajisjet dhe veshjet e skive.

8 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e vjetra për të moshuarit në EHPAD - NGJITJA, TERMOADHES DHE ARTET E SHPEJTË

164 etiketa

Etiketa që shënojnë rroba dhe objekte EHPAD / shtëpi pensioni

25 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e FURNIZIMIT TË KOLEGJIT DHE SHKOLLËS SË MESME – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

159 etiketa

për rrobat dhe sendet personale të fëmijës suaj.

22 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa SPORTI TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

125 etiketa

me porosi për të identifikuar veshjet dhe pajisjet sportive të fëmijës suaj.

25 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketa SKI TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

125 etiketa

me porosi për të identifikuar veshjet dhe pajisjet e skive të fëmijës suaj.

25 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e ALERGJISË TË PERSONALIZUARA DHE ALERGJIMEVE – NGJITJA

49 etiketa

me porosi për të raportuar alergjinë e fëmijës tim.

13 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e bagazheve, çantave dhe çantave të PERSONALIZUARA – NGJITJA

22 etiketa

me porosi për të identifikuar sendet e udhëtimit të fëmijës suaj.

16 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e PERSONALIZUARA KAMP PUSHIME, KLASË DORËS, KLASË E GJELBËR dhe SCOUT – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

209 etiketa

vetëngjitëse, Quick Arts dhe hekurosje për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

27 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

EDITET E OBJEKTEVE TË PERSONALIZUARA – NGJITËSITË

60 etiketa

ngjitëse të personalizuara për të shënuar gjërat e fëmijës suaj.

19 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e PERSONALIZUARA PËR KLUBIN TUAJ SPORTIVE ME LOGO TUAJ – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

122 etiketa

vetëngjitëse, hekurosëse & Quick Arts për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

27 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

EDITET E PERSONALIZUARA KOPSHT DHE SHKOLLA FILLORE – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

210 etiketa

vetëngjitëse, hekurosëse & Quick Arts për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

27 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Etiketat e Çerdheve të PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE DHE VESHJE

191 etiketa

vetëngjitëse, hekurosëse & Quick Arts për të shënuar sendet, rrobat dhe këpucët e fëmijës suaj.

24 €

Unë rregulloje
Kapak imazhi i kartës

Zbulo Etiketat e PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTET DHE VESHJE

70 etiketa

vetëngjitëse, hekurosëse & Quick Arts për të shënuar objekte, rroba dhe këpucë

15 €

Unë rregulloje
foto e verdhë

#PEPAHART #LESENFANTSSAGES

bashkohuni me fisin e fëmijëve të mirë duke dërguar fotot tuaja në pepahart.shop@gmail.com

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email