buzëqeshje e sheshtë kokë

KUSHTET E SHITJES

1-URDH

Për të bërë një porosi, çdo klient duhet të identifikohet në www.pepahart.eu në seksionin "llogaria ime". Pas vërtetimit të porosisë, klienti merr një konfirmim automatik të marrjes me e-mail.
Për klientët që nuk dëshirojnë të bëjnë një porosi online, shërbimi ndaj klientit Pepahart mbetet në dispozicionin tuaj:
Me telefon: 06 26 32 85 79 - nga e hëna në të premte nga ora 9:19 deri në XNUMX:XNUMX.
Me e-mail : contact@pepahart.eu
Me postë: PEPAHART – 5 rue des écoles – 91540 MENNECY

 

2-KODI PROMOVE

Si ta përdor kodin tim promocional?
Për të përdorur kodin tuaj promocional, kopjoni/ngjisni kodin tuaj promocional në kutinë "kodi i privilegjit" në shportën tuaj (nën listën e operatorëve) dhe vërtetojeni atë duke klikuar në shigjetën jeshile përpara se të vazhdoni me pagesën.
Kam futur kodin tim promocional por ulja nuk zbatohet, pse?

Kërkohen disa kushte për përdorimin e kodit tuaj promocional.
- Mund të përdoret vetëm një herë
-Ka një periudhë vlefshmërie të kufizuar në 1 vit,
-Nëse megjithatë ulja nuk ndodh, ju lutemi kontaktoni shërbimin ndaj klientit;

 

3-ÇMIMI

Të gjitha çmimet e treguara në faqen tonë të internetit janë të shprehura në euro në bazë të TVSH-së franceze në fuqi.
Kostot e transportit përfshihen në çmimin e shitjes së produkteve, brenda afateve të dorëzimit të treguara në www.pepahart.com dhe pavarësisht nga destinacioni në botë.

 

4-PRODUKTET

Faqja e internetit Pepahart.eu ofron etiketa vetëngjitëse dhe hekuri. Të gjitha produktet Pepahart janë prodhuar në Francë. Etiketat janë të laminuara - bojërat janë latex, miqësore me mjedisin, me bazë uji dhe pa erë.
Çdo porosi në www.pepahart.eu nënkupton pranimin e përshkrimeve dhe çmimeve të produkteve të ofruara. Për arsye teknike, printimi i produkteve mund të ndryshojë shumë pak nga pamja vizuale në faqen e internetit.
Si e tillë, përgjegjësia e kompanisë Pepahart nuk mund të angazhohet.

 

5-PAGESA

Mënyrat e pagesës të pranuara në Euro:
Kartë bankare: pagesa e sigurt nga moduli i tregtisë elektronike të Société Générale (kartë bankare, Visa, Master Card)
Çeku: çeqet duhet të paguhen te Pepahart – 5, rue des Ecoles, 91540 MENNECY. Numri i porosisë duhet të shënohet në anën e pasme të çekut.
Transferta bankare: Kontaktoni Pepahart me email në contact@pepahart.eu
Paypal: në dispozicion

 

6-DORËZIMI

Produktet dërgohen brenda një maksimumi dy ditësh (ditë pune) pas pranimit të pagesës për porosinë. Më pas, vonesa e postës varion nga një deri në tre ditë. Pepahart SAS nuk mund të mbahet përgjegjëse për vonesat në ofrimin e shërbimeve postare (vonesa të mundshme, goditje të pjesshme ose totale).
Dërgesa falas, cilido qoftë destinacioni, kudo në botë.

 

7-KTHIMI I PRODUKTIT

Neni L.221-20-2 i Kodit të Konsumatorit përcakton se e drejta e tërheqjes nuk zbatohet për produktet e personalizuara.
Prandaj, çdo klient është i detyruar të kontrollojë me kujdes porosinë e tij përpara se të bëhet vërtetimi www.pepahart.eu. Asnjë produkt nuk do të rimbursohet apo këmbehet.
Megjithatë, nëse klienti merr një produkt që nuk përputhet me porosinë e tij ose është me defekt, produkti duhet të kthehet në paketimin e tij origjinal brenda 10 ditëve dhe Pepahart® do ta zëvendësojë atë sa më shpejt të jetë e mundur.

 

8-DETYRIMI

Produktet e ofruara janë në përputhje me legjislacionin francez në fuqi dhe standardet e aplikueshme në Francë. Pepahart nuk mund të mbahet përgjegjës në rast të mospërputhjes me legjislacionin e vendit ku dorëzohet.

 

9-TË DHËNAT EMËRORE

Në përputhje me ligjin "Informatique et Libertés" të 6 janarit 1978 dhe të ndryshuar në 2004, klienti ka të drejtë të aksesojë, modifikojë, korrigjojë dhe fshijë të dhënat e tij personale. Për të ushtruar këtë të drejtë, duhet t'i bëni një kërkesë contact@pepahart.eu duke treguar detajet e tyre të kontaktit.

 

10- PRONËSIA INTELEKTUALE

Pepahart është një markë e regjistruar tregtare. Logot, tekstet, imazhet dhe ilustrimet janë pronë e Pepahart SAS.

 

11. ZBATIMI

Në rast mosmarrëveshjeje, do të kërkohet një zgjidhje miqësore përpara çdo veprimi ligjor.
Këto Kushte të Përgjithshme të Shitjes i nënshtrohen ligjit francez dhe gjykata e Evry do të ketë juridiksionin e vetëm.

 

12-TË GJITHA KUSHTET

Në rast se një nga klauzolat e kësaj kontrate është e pavlefshme nga një ndryshim në legjislacion, rregullore apo me vendim gjykate, kjo nuk mund të cenojë në asnjë mënyrë vlefshmërinë dhe respektimin e këtyre kushteve të përgjithshme të shitjes.

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email