Etiketa TË PERSONALIZUARA SHUMË TË MËDHA – PËR VESHJE

 • Përshkrimi i produkteve
 • Etiketat e VESHJEVE:
  11 etiketa veshjesh shumë të mëdha (70 x 15 mm)

 • Disa udhëzime teknike
 • Si t'i ngjit etiketat e mia?
  • SI TË NGJITHEN Etiketat për OBJEKTET?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën (kjo mbështetje duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lëmuar)
  2. Hiqeni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në mbështetëse. Fërkojeni fort për 10 sekonda.


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: 
  Është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në pjatalarëse, frigorifer, ngrohës shishe etj.

   

  • SI TË NGJITHEN Etiketat për Këpucët?
  1. Përgatitni takat e këpucëve në të cilat do të ngjitni etiketat (shollët duhet të jenë të thata, të pastra dhe të lëmuara),
  2. Hiqni etiketat një nga një nga fletorja Pepahart dhe ngjitini ato. Fërkojeni fort për 10 sekonda.


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART:
   për këpucë sportive ose plazhi, është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në rërë, ujë ose baltë.

   

  • SI TË NGJITHEN Etiketat PËR VESHJE?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën e hekurit. Veshja duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë,
  2. Qëroni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në vendin e përcaktuar më parë (shmangni qepjet dhe lini një diferencë të vogël me skajet),
  3. Vendosni letrën kundër ngjitjes (të dorëzuar në fletoren Pepahart) në etiketë,
  4. Kaloni hekurin në modalitetin "STEAMLESS", pambuku vendoseni në 160°C për 10 sekonda. (Për pëlhura delikate të tilla si sintetike, kaloni hekurin vetëm për 5 sekonda)


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART:
   rezistent në lavatriçe dhe tharëse; Shmangni hekurosjen direkt të etiketës së hekurit pasi mund të shkrihet - Ripërdorni letrën e lëshimit të dhënë në fletoren Pepahart.

   

  • SI TË NGJITHET QUICK-ART®?
   "Hiqni hekurin tuaj dhe kurseni kohë!"
  1. Ngjitni Quick-Art në etiketën e markës ose në etiketën e kujdesit të veshjes,
  2. Shtypni fort për 2 sekonda… kaq, mbaroi!

  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: Prisni 24 orë përpara se të lani në lavatriçe (maksimumi 60°C) ose në tharëse. Mos e ngjitni Quick'art® direkt në veshje pasi ajo do të shkëputet gjatë larjes. Mos hekurosni Quick-Art.

 • 1 – Po kthehem emër dhe Emri
 • 2 – Unë zgjedh temë
 • 3 – Unë zgjedh Ngjyrë

 

Etiketa të hekurta për rrobat… ju mund ta hiqni fijen e qepjes!
Les etiketa hekuri SHUMË I MADH për rroba janë ideale për bluzat e shkollës, çarçafët dhe jastëkët për dremitjen e të vegjëlve, bluzat etj., falë formatit të madh. Kështu, rrobat e fëmijëve tuaj janë lehtësisht të identifikueshme nga mësuesit dhe kujdestarët e fëmijëve. Këto etiketat e veshjeve gjithashtu i përshtatshëm për klube sportive dhe ndihmon në identifikimin e emrave të fëmijëve në bluzat e tyre pas një loje.

Etiketat NGJITESAT TERMALE PËR VESHJE

Një përzgjedhje e gjerë e ilustrimeve dhe ngjyrave tëetiketat e veshjeve propozohet për të ndihmuar njerëzit që kujdesen për fëmijët tuaj. Fëmijët dhe prindërit mund të zgjedhin së bashku dizajnin dhe formatin e etiketat e veshjeve.
Përbërë nga 12 etiketa për rroba, tabelat tona tëetiketat e veshjeve janë të printuara në ekran me bojëra ekologjike pa tretës për të siguruar cilësi optimale.

Etiketa veshjesh vetëngjitëse për t'ua lehtësuar jetën shoqëruesve!

NJË Etiketë PËR VESHJE

Sot, shumica e çerdheve, shkollave ose klubeve sportive kërkojnë që ju të shënoni gjërat e fëmijës suaj. Për këtë u krijua Pepahart.
Pepahart e bën të lehtë për ju, porositni paketën tuaj me 3 klikime!

Për vlerë më të mirë për paratë, mund të jeni të interesuar në Paketa shkollore ose Pako për krevat fëmijësh. Këto pako ofrojnë një numër të madh tëetiketa për fëmijë në mënyrë që të mund të shënohen të gjitha rastet.

Shqyrtime 3 për Etiketa TË PERSONALIZUARA SHUMË TË MËDHA – PËR VESHJE

 1. Justine -

  Dorëzimi i shpejtë dhe produkti sipas porosisë. Cilësi vizuale shumë e mirë.
  Etiketë cilësore hekuri që ngjitet lehtësisht.

 2. Paula -

  Unë kam porositur etiketat e mia në këtë faqe për 2 vjet dhe jam ende i kënaqur.

 3. Lidhje -

  Më mungon t'i marr ato

Shtoni një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *