Etiketat DREJKËNDËSHORE TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTET

 • Përshkrimi i produkteve
 • 32 Etiketat e OBJEKTEVE:
  32 etiketa vetëngjitëse drejtkëndëshe për objekte (44 x 17 mm)

 • Disa udhëzime teknike
 • Si t'i ngjit etiketat e mia?
  • SI TË NGJITHEN Etiketat për OBJEKTET?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën (kjo mbështetje duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lëmuar)
  2. Hiqeni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në mbështetëse. Fërkojeni fort për 10 sekonda.


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: 
  Është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në pjatalarëse, frigorifer, ngrohës shishe etj.

   

  • SI TË NGJITHEN Etiketat për Këpucët?
  1. Përgatitni takat e këpucëve në të cilat do të ngjitni etiketat (shollët duhet të jenë të thata, të pastra dhe të lëmuara),
  2. Hiqni etiketat një nga një nga fletorja Pepahart dhe ngjitini ato. Fërkojeni fort për 10 sekonda.


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART:
   për këpucë sportive ose plazhi, është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në rërë, ujë ose baltë.

   

  • SI TË NGJITHEN Etiketat PËR VESHJE?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën e hekurit. Veshja duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë,
  2. Qëroni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në vendin e përcaktuar më parë (shmangni qepjet dhe lini një diferencë të vogël me skajet),
  3. Vendosni letrën kundër ngjitjes (të dorëzuar në fletoren Pepahart) në etiketë,
  4. Kaloni hekurin në modalitetin "STEAMLESS", pambuku vendoseni në 160°C për 10 sekonda. (Për pëlhura delikate të tilla si sintetike, kaloni hekurin vetëm për 5 sekonda)


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART:
   rezistent në lavatriçe dhe tharëse; Shmangni hekurosjen direkt të etiketës së hekurit pasi mund të shkrihet - Ripërdorni letrën e lëshimit të dhënë në fletoren Pepahart.

   

  • SI TË NGJITHET QUICK-ART®?
   "Hiqni hekurin tuaj dhe kurseni kohë!" »
  1. Ngjitni Quick-Art në etiketën e markës ose në etiketën e kujdesit të veshjes,
  2. Shtypni fort për 2 sekonda… kaq, mbaroi!

  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: Prisni 24 orë përpara se të lani në lavatriçe (maksimumi 60°C) ose në tharëse. Mos e ngjitni Quick'art® direkt në veshje pasi ajo do të shkëputet gjatë larjes. Mos hekurosni Quick-Art.

 • 1 – Po kthehem emër dhe Emri
 • 2 – Unë zgjedh temë
 • 3 – Unë zgjedh Ngjyrë

 

Edukata ngjitëse drejtkëndëshe për fëmijë
Për shkak të formatit të tyre, etiketa për fëmijë kutitë drejtkëndëshe janë krijuar për të shënuar libra, fletore, kuti drekë etj.

Etiketa drejtkëndëshe të personalizuara për fëmijë me tema shumë të bukura 

Falë këtyre Shenime ngjitese, fëmija juaj nuk do të humbasë më gjërat e tij. Në të vërtetë, bordi përfshin 32 etiketat drejtkëndëshe.

Të gjitha tona etiketa të personalizuara vetëngjitëse janë të laminuara dhe bojërat tona janë miqësore me mjedisin pa tretës për të siguruar qëndrueshmëri dhe cilësi optimale.

Sot, shumica e mësuesve, çerdheve dhe kampeve verore kërkojnë që të etiketoni të gjitha gjërat e fëmijës suaj.
Pepahart e bën të lehtë për ju, porositni paketën tuaj me 3 klikime!

Gjeni etiketat tona drejtkëndore në të ndryshmet tona Paketat Pepahart.

Shqyrtime 1 për Etiketat DREJKËNDËSHORE TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTET

 1. tatel -

  E shkëlqyeshme 😁

Shtoni një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *