Etiketa DREJTËKËNDËSH TË PERSONALIZUARA – PËR VESHJE

 • Përshkrimi i produkteve
 • 24 Etiketat e VESHJEVE:
  24 etiketa drejtkëndëshe hekuri (36 x 14 mm)

 • Disa udhëzime teknike
 • Si t'i ngjit etiketat e mia?
  • SI TË NGJITHEN Etiketat PËR VESHJE?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën e hekurit. Veshja duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë,
  2. Qëroni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në vendin e përcaktuar më parë (shmangni qepjet dhe lini një diferencë të vogël me skajet),
  3. Vendosni letrën kundër ngjitjes (të dorëzuar në fletoren Pepahart) në etiketë,
  4. Kaloni hekurin në modalitetin "STEAMLESS", pambuku vendoseni në 160°C për 10 sekonda. (Për pëlhura delikate të tilla si sintetike, kaloni hekurin vetëm për 5 sekonda)


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART:
   rezistent në lavatriçe dhe tharëse; Shmangni hekurosjen direkt të etiketës së hekurit pasi mund të shkrihet - Ripërdorni letrën e lëshimit të dhënë në fletoren Pepahart.

   

 • 1 – Po kthehem emër dhe Emri
 • 2 – Unë zgjedh temë
 • 3 – Unë zgjedh Ngjyrë

 

etiketa e veshjeve për fëmijë
etiketa e veshjeve me hekur EST shumë lehtë dhe shpejt për tu aplikuar me një hekur dhe filmin e tij që nuk ngjit. Në të vërtetë, këto etiketa për fëmijë janë krijuar për të shënuar të gjitha veshje. Kështu, Pepahart ju ofron një mori ilustrime sipas shijes tuaj, për të zgjedhur me fëmijën tuaj. Ju mund t'i ngjitni këto etiketat e fëmijëve në të gjitha rrobat e fëmijës suaj. (me përjashtim të materialeve sintetike si xhaketat e skive të cilat mund të digjen në kontakt me hekurin.)

Etiketa të personalizuara të veshjeve

Çdo fëmijë tani mund të zgjedhë temën e ilustrimeve dhe ngjyrën që dëshiron të shohë në të etiketa hekuri. Në www.pepahart.eu, parimi është i thjeshtë, mund të blini me 3 klikime: Unë zgjedh një temë, një ngjyrë dhe unë personalizuar me emrin e femijes tim.

Si të ngjitni etiketat e veshjeve?

Etiketa e veshjeve zakonisht vendoset në jakën e këmishës, xhaketës ose këmishës me mëngë. Të gjitha tona etiketa hekuri janë të printuara në ekran me bojëra ekologjike pa tretës për të siguruar cilësi optimale. Përveç kësaj, në Pepahart ka edhe formate të tjera tëetiketat e veshjeve  : the longues dhe shumë i madh.

Etiketa të personalizuara për rroba: një nevojë reale në shkollë. 

Les etiketa hekuri për veshje janë pjesë e jetës së fëmijës sot. Në të vërtetë, mësuesit u kërkojnë prindërve të shënojnë rrobat e fëmijës. Nuk ka më grumbuj rrobash në sallën e shkollës pa to. etiketa hekuri, mendoni për zonjat dhe kurseni kohë.

Etiketa hekuri: një detyrim kampi veror! 

Etiketat e veshjeve janë të detyrueshme në listën e biznesit për të shkuar me pushime. kamp veror, klasë e gjelbër ose klasë bore. Imagjinoni 200 fëmijë pa etiketa hekuri në rrobat e tyre... do të ishte e ndërlikuar për personat shoqërues. Për të përmbushur këtë kërkesë të lartë, Pepahart ka zhvilluar një paketë koloni që përfshin 201 etiketa hekuri për veshje. Përfundoi këllëfën! !

Shqyrtime 6 për Etiketa DREJTËKËNDËSH TË PERSONALIZUARA – PËR VESHJE

 1. Karen -

  Etiketat janë super të lezetshme, shumë rezistente dhe shpërndarja është e shpejtë

 2. Lucia -

  Porosia u mor shpejt, plotësisht në përputhje me kërkesën time.

 3. Carla -

  3 fëmijë këtu
  ndaj porosis në çdo fillim të vitit shkollor dhe për klasat e gjelbra
  Më pëlqejnë ngjitësit me ngjitje (nuk ka kohë për t'u ngjitur me një hekur)
  Mban vërtet mirë
  Edhe pak kur më duhet të heq për të shitur, nuk është e lehtë të hiqet!

 4. Eveline -

  Gjithmonë kaq shumë zgjedhje, etiketa shumë të bukura dhe me cilësi të mirë dhe shpërndarje e shpejtë. Në maje !

 5. Coralie -

  Etiketat u morën shpejt, perfekte, si zakonisht! Cilësi gjithmonë me takim! Ky është viti i 5-të me radhë që porosis etiketa për fëmijë nga Pepahart dhe do të vazhdoj ta bëj! Faleminderit !
  https://pepahart.eu

 6. Etiketa për Roupas -

  Gostei muito do seu conteúdo esëll Etiketa për Roupas

Shtoni një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *