Etiketat e PERSONALIZUARA PËR KLUBIN TUAJ SPORTIVE ME LOGO TUAJ

 • Përshkrimi i produkteve
 • Kjo paketë përmban: 

   

  38 ARTET E SHPEJTA:
  32 etiketa veshjesh vetëngjitëse (21 x 9 mm)
  6 etiketa veshjesh vetëngjitëse të rrumbullakëta (28 mm)
  (jo më hekur!)

   

  9 Etiketat e VESHJEVE:
  4 etiketa të gjata hekuri (47 x 7 mm)
  2 etiketa të mëdha hekuri (44 x 16 mm)
  2 etiketa drejtkëndëshe hekuri (72 x 16 mm)
  1 etiketë e rrumbullakët hekuri (71 mm)

   

  63 Etiketat PËR OBJEKTET:
  16 etiketa vetëngjitëse drejtkëndëshe (44 x 17 mm)
  33 etiketa të gjata vetëngjitëse (45 x 7 mm)
  1 etiketë e gjatë vetëngjitëse (166 x 75 mm)
  1 etiketë e gjatë vetëngjitëse (151 x 14 mm)
  6 etiketa të rrumbullakëta vetëngjitëse (28 mm)
  1 etiketë ngjitëse e rrumbullakët (55 mm)
  4 etiketa të rrumbullakëta vetëngjitëse (38 mm)
  1 etiketë ngjitëse e rrumbullakët (72 mm)

   

  12 Etiketat e Këpucëve: 
  12 etiketa këpucësh vetëngjitëse (27 x 35 mm)

 • Disa udhëzime teknike
 • Si t'i ngjit etiketat e mia?
 • SI TË NGJITHEN NGJITAT PËR OBJEKTET

  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën. (kjo mbështetje duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lëmuar)
  2. Hiqeni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në mbështetëse. Fërkojeni fort për 2 sekonda

   

  SI TË NGJITHET QUICK-ART®?
  "Hiqni hekurin tuaj dhe kurseni kohë!"

  1. Ngjitni Quick-Art në etiketën e markës ose në etiketën e kujdesit të veshjes,
  2. Shtypni fort për 2 sekonda… kaq, mbaroi!

  KËSHILLA E PAKË PEPAHART: Prisni 24 orë përpara se të lani në lavatriçe (maksimumi 60°C) ose në tharëse. Mos e ngjitni Quick'art® direkt në veshje pasi ajo do të shkëputet gjatë larjes. Mos hekurosni Quick-Art.

  SI TË NGJITHEN Etiketat për Këpucët?

  1. Përgatitni takat e këpucëve në të cilat do të ngjitni etiketat. (shputat duhet të jenë të thata, të pastra dhe të lëmuara)
  2. Hiqni etiketat një nga një nga fletorja Pepahart dhe ngjitini ato. Fërkojeni fort për 10 sekonda.

  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: për këpucë sportive ose plazhi, është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në rërë, ujë ose baltë.

   

  SI TË NGJITHEN Etiketat PËR VESHJE?

  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën e hekurit. Veshja duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë.
  2. Hiqeni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në vendin e përcaktuar më parë. (Shmangni qepjet dhe lini një diferencë të vogël me skajet)
  3. Vendosni letrën e lëshimit (të dorëzuar në fletoren Pepahart) në etiketë.

Avis

Ende nuk ka komente.

Bëhu i pari që komenton “EMITET E PERSONALIZUARA PËR KLUBIN TUAJ SPORTIVE ME LOGO TUAJ”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *