MINI Etiketa TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE

 • Përshkrimi i produkteve
 • 56 Etiketat e OBJEKTEVE:
  56 mini etiketa vetëngjitëse (21 x 9 mm)

 • Disa udhëzime teknike
 • Si t'i ngjit etiketat e mia?
  • SI TË NGJITHEN Etiketat për OBJEKTET?
  1. Përgatitni suportin mbi të cilin do të ngjitni etiketën (kjo mbështetje duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lëmuar)
  2. Hiqeni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në mbështetëse. Fërkojeni fort për 10 sekonda.


  KËSHILLA E VOGËL PEPAHART: 
  Është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në pjatalarëse, frigorifer, ngrohës shishe etj.

 • 1 – Po kthehem emër dhe Emri
 • 2 – Unë zgjedh temë
 • 3 – Unë zgjedh Ngjyrë

 

Etiketa vetëngjitëse për fëmijë në një format shumë praktik “Mini”!
Ju mund t'i ngjitni këto etiketa të personalizuara për fëmijë në të gjitha sendet dhe veçanërisht në sende të vogla, si gota, biberona, lodra, etj.
Shumë e lehtë për tu ngjitur, Pepahart për të parashikuar përdorimin e tij dhe ofron 56 për bord. Kështu që ju mund të abuzoni me këto Shenime ngjitese !

Etiketa për fëmijë me çmime të volitshme

Pepahart ofron këto etiketa vetëngjitëse me çmimin 8 €, përfshirë transportin. Këto etiketa ngjitëse të personalizuara janë të laminuara dhe të pajisura me një ngjitës ekstra të fortë. Janë rezistente ndaj ujit, mikrovalëve etj.
Ju mund t'i ngjitni këto etiketa ngjitëse të personalizuara në të gjitha artikujt: artikuj shkollorë (stilolapsa, markera, ngjitës, mprehës, gërshërë, tub bojë, etj.) dhe sende udhëtimi (syze dielli, furçë dhëmbësh, xhel dushi, biberon, etj.).

Etiketa vetëngjitëse të personalizuara për fëmijë por jo vetëm...

këto Shenime ngjitese janë të përshtatshme edhe për pajisje sportive dhe për pajisje profesionale (shkolla e mesme profesionale)... Në të vërtetë, shumë shkolla (kolegjet dhe shkollat ​​e mesme) kërkojnë shënimin individual të sendeve.

Etiketa për fëmijë që përshtaten me të gjitha mediat

Këto etiketa janë diskrete dhe shumë rezistente. Kështu ata do të gjejnë shpejt vendin e tyre dhe një përzgjedhje e gjerë ilustrime dhe ngjyrash është në dispozicion për t'i ndihmuar fëmijët tuaj të gjejnë gjërat e tyre.

Les etiketa ngjitëse për fëmijë janë thelbësore sot pasi shumica e dado, çerdhe, shkolla dhe kampe verore kërkoni nga prindërit që shënojnë sendet e fëmijës së tyre.
Pepahart e bën të lehtë për ju, porositni paketën tuaj me 3 klikime!
Ju mund të jeni të interesuar në Paketa shkollore ose Pako për krevat fëmijësh

Shqyrtime 5 për MINI Etiketa TË PERSONALIZUARA – PËR OBJEKTE

 1. Kastrot -

  Një përzgjedhje e madhe e temave të ndryshme.
  Vlera shumë interesante për para.

 2. Ella Castrot -

  i shkëlqyer

 3. Alexia -

  Unë i marr këto etiketa për disa vite tani dhe jam i kënaqur që cilësia është me të vërtetë në krye të ilustrimeve, kanoni i saj, këto janë etiketat me vlerën më të mirë për para! Unë rekomandoj fuqimisht!

 4. Ouahabi -

  Zgjedhje e gjerë ka diçka për çdo shije praktike

 5. Isabelle -

  Sehr Grosse Auswahl meine Tochter ist voll begeistert

Shtoni një përmbledhje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *