buzëqeshje e sheshtë kokë

SHOQATAT

Pepahart u ofron shkollave, shoqatave dhe klubeve sportive mundësinë e marrjes së ndihmës financiare për projektet e tyre të ndryshme.

 
SI PUNON ?
  1. Çdo shoqatë duhet të bëjë një kërkesa për të hapur një llogari. (falas dhe pa detyrim). Për ta bërë këtë, ju mund të na kontaktoni ose me email në contact@pepahart.eu, ose me formularin e kontaktit , ose me telefon (06 26 32 85 79)
  2. Pepahart cakton një kupon zbritje në shkollën ose shoqatën tuaj.
  3. Pepahart ju ofron një komplet promovues duke përfshirë postera dhe fletushka.(posteret duhet të ngjiten në ambientet e shkollës në vende strategjike dhe fletushkat të futen në librat e korrespondencës së nxënësve). 
  4. Me çdo porosi të bërë me kuponin e zbritjes, prindërit përfitojnë 10% zbritje të menjëhershme et 15% e shumës së porosisë kreditohen në llogarinë e shoqatës.
  5. Shlyerja financiare bëhet me çek bankar 2 herë në vit.

Porositë e grupuara:

Për të gjitha porositë me shumicë nga 10 libra me etiketa, Pepahart ju lejon përfitoni nga një ulje e menjëhershme prej 20%.. Porosia ju dërgohet në të njëjtën adresë.
Pepahart ju ofron formularët e porosive dixhitale për ta bërë punën tuaj më të lehtë (mbiemrat, emrat dhe temat e zgjedhura nga fëmija).

Kontaktoni Pepahart:
contact@pepahart.eu ose në 06 26 32 85 79.

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email