buzëqeshje e sheshtë kokë

Faq

SA ËSHTË DERGIMI?

Në Pepahart, kostot e transportit janë falas, kudo në botë.

SI MUND TË PAGUJË PËR POROSINË?
ME INTERNET:

Pepahart pranon pagesa me kartë krediti CB, Visa dhe Master Card përmes shërbimit të sigurt të tregtisë elektronike Monetico nga Crédit Mutuel. Mund të paguhet edhe me llogarinë Paypal.
Pepahart nuk ka akses në të dhënat tuaja bankare dhe për këtë arsye nuk mund t'i mbajë ato.

ME TELEFON:

Mund të na kontaktoni me telefon të hënën, të martën dhe të enjten nga ora 9 e mëngjesit deri në 12 pasdite dhe kështu të porositni nga shërbimi ynë ndaj klientit.

Etiketat TUAJ A JANË BËRË NË FRANCE?

Natyrisht, të gjitha etiketat tona vetëngjitëse dhe hekuri prodhohen në punishten tonë në jug të Francës, në Aix en Provence.

A JANË BJERAT E PËRDORUR EKOLOGJIKE?

Printimet tona janë të përgjegjshme për mjedisin dhe me cilësi të lartë falë teknologjisë më të fundit bojëra HP Latex me bazë uji, jo të ndezshme, jo të djegshme dhe pa erë.

KAM HUMBË FLETËN TË NGJITHSHME TË DORËZUAR NË FLETORIN E PEPAHART.

Mos u shqetësoni, mund të sillni letër pergamene. Rezultati do të jetë i njëjtë!

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email