buzëqeshje e sheshtë kokë
Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Lërini të vegjlit tuaj të zbulojnë fëmijërinë tuaj në video falë dixhitalizimit

Filmat në kasetat tuaja të vjetra Hi8 ose VHS përmbajnë shumë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

ZBULONI Etiketat e personalizueshme të PEPAHART

  Këto etiketa janë bërë për ju! Si një nënë që […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

PAKETA SMART LABELS nga PEPAHART

  Zbuloni të gjitha paketat tona të personalizueshme të etiketave Pepahart. Për secilin nevojën e tij, për secilin […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

QUICK'ART XL: etiketa vetëngjitëse për veshje

    Mami… Nuk ka më nevojë për hekur! Prindërit me nxitim… Pepahart ka […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

NUK KA NEVOJË PËR MAKINË QEPESORE: Etiketa ME HEKURT

Një etiketë hekuri Pepahart, një hekur dhe largohu! Etiketa hekuri […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Cilin sport për një fëmijë hiperaktiv?

Jeta me një fëmijë shumë aktiv nuk është gjithmonë e lehtë. Ju duhet të gjeni një mijë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Pse kafshon një fëmijë?

Kur një fëmijë kafshon një fëmijë tjetër, një të rritur ose prindërit e tyre, mund të duhen disa […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Pse po qan fëmija im?

Jeta e një foshnjeje ka të bëjë me të ngrënit, gjumin dhe të qarit. Gjatë tij […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Si të stërvitni një fëmijë në tenxhere?

Në përgjithësi, është në fillim të kopshtit që prindërit fillojnë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Si të kujdeseni për një fëmijë?

Si nënë, ka më shumë gjasa të mbeteni vetëm me […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Si të ndëshkoni një fëmijë?

Edhe pse e do kerubinin tënd, duhet t'i vendosësh disa kufij. Jo vetem […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Cili është tableti më i mirë për fëmijët?

Po kërkoni dhuratën perfekte për fëmijën tuaj? Pse të mos zgjidhni një […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Pse fëmija im lag shtratin?

Fenomeni i “lagjes së shtratit” mund të shkaktojë reagime të ndryshme te prindërit. Nëse të tjerët do të […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Pse t'u lexoni tregime fëmijëve?

Më shpesh, leximi i tregimeve është pjesë e ritualit para gjumit. Disa fëmijë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Kur duhet t'u njoftoni fëmijëve tuaj shtatzëninë?

Jeni shtatzënë me fëmijën tuaj të dytë? Ky është një lajm i mirë, por si ta thoni […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Çfarë madhësie për këpucët e fëmijëve?

Zgjedhja e madhësisë së duhur të këpucëve për një fëmijë nuk është kurrë e lehtë. Detyra është aq më tepër […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Çfarë dhurate për një fëmijë 8 vjeç?

Po kërkoni një dhuratë për fëmijën tuaj 8 vjeç me rastin e […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Çfarë race qeni për fëmijët?

Dëshironi të fuqizoni fëmijën tuaj? Do të dëshironit ta socializonit? A ju tregoi ai për dëshirën e tij për të pasur […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Cilën makinë të zgjidhni për një çift me 3 fëmijë?

Sjellja e më shumë se një fëmije në familje mund të sjellë shumë ndryshime. Ju […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Çfarë madhësie biçikletë për një fëmijë 8 vjeç?

8-vjeçari juaj dëshiron të ngasë biçikletë dhe ju nuk e dini se çfarë [...]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

Çfarë madhësie trampoline të zgjidhni për 2 fëmijë sipas moshës së tyre?

Ndër lojërat në natyrë, trampolina është një nga më të njohurat […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

🇬🇧 Etiketa vetëngjitëse, hekurosëse dhe të shpejta për fëmijë të mirë

Si filloi gjithçka. I pasionuar pas grafikës, dizajnit dhe artit, PEPAHART lindi në imagjinatën […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

🇬🇧 ART I SHPEJTË: NGJITESAT PËR RROBAT

  Zbuloni ngjitësit tanë për rroba Një këshillë nga mamaja, për ta bërë jetën më të lehtë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

🇬🇧 Etiketa të rrumbullakëta të PERSONALIZUARA PËR TË SHËNUAR BIZNESIN E FËMIJËVE

Etiketat e rrumbullakëta vetëngjitëse ngjiten në çdo objekt me sipërfaqe të lëmuar. Ata janë […]

Lexo më shumë

Kapak imazhi i kartës
fëmijë

🇬🇧 Etiketat ME HEKURT: SI FUNKSIONON?

E REJA NË ETIKETA PËR SHËNJEN E VESHJEVE TË FËMIJËVE TUAJ Koha e […]

Lexo më shumë

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email