buzëqeshje e sheshtë kokë

SI PUNON ?

SI TË NGJITHEN Etiketat për OBJEKTET?
  1. Përgatitni mediumin ku do të ngjitësh etiketën. (Kjo mbështetje duhet të jetë e thatë, e pastër dhe e lëmuar)
  2. Hiqni etiketën të fletores Pepahart dhe vendoseni në mbështetëse. Fërkojeni fort për 10 sekonda.

KËSHILLA E VOGËL PEPAHART
Është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në pjatalarëse, frigorifer, ngrohës shishe etj.

SI TË NGJITHEN Etiketat për Këpucët?
  1. Përgatitni takat e këpucëve në të cilën do të ngjitni etiketat. (shputat duhet të jenë të thata, të pastra dhe të lëmuara)
  2. Hiqni etiketat një nga një nga fletorja Pepahart dhe ngjitini ato. Fërkojeni fort për 10 sekonda.

KËSHILLA E VOGËL PEPAHART
Për këpucët sportive ose plazhi, është mirë të prisni 24 orë para se të futeni në rërë, ujë ose baltë.

SI TË NGJITHEN Etiketat PËR VESHJE?
  1. Përgatitni mediumin në të cilën do të ngjitni etiketën e hekurit, veshja duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë.
  2. Qëroni etiketën nga fletorja Pepahart dhe vendoseni në vendin e përcaktuar më parë dhe shmangni qepjet dhe lini një diferencë të vogël me skajet
  3. Aplikoni letrën e lëshimit (dorëzuar në fletoren Pepahart) në etiketë.
  4. kaloni atë hekuri në modalitetin "PA AVRI"., pozicioni i pambukut 160°C për 10 sekonda. (Për pëlhura delikate të tilla si sintetike, kaloni hekurin vetëm për 5 sekonda)

Hiqeni hekurin tuaj, ngjitni Quick'art® në etiketën e rrobave… kjo është ajo!
Shënoni të gjitha sendet e fëmijëve tuaj në një çast… Quick'arts® janë aty për t'ju kursyer kohë.

  1. Ngjitni Quick'art® në etiketën e kujdesit të veshjes dhe shtypeni fort për 2 sekonda.
  2. Aty ka mbaruar

KËSHILLA E PAK KUJDES

Prisni 24 orë përpara se të lani në lavatriçe (maksimumi 60°C) ose në tharëse. Mos e ngjitni Quick'art® direkt në veshje pasi ajo do të shkëputet gjatë larjes.

ABONOHUNI NË BULETINI TONË

do të merrni lajmet tona më të fundit

Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email