buzëqeshje e sheshtë kokë

Sponsorizimet

Mos hezitoni të sponsorizoni miqtë dhe të njohurit tuaj.
Grumbulloni kuponët tuaj pa kufi.

SI T'I REFEROJMË SHOQËT E MI?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja dhe ato të mikut që dëshironi të sponsorizoni.
Kështu fëmija juaj i sponsorizuar do të marrë një Kupon zbritje të menjëhershme 10%. me porosinë e tij të parë.
Ju do të merrni një kupon prej 2 euro sapo kumbari juaj të ketë vërtetuar porosinë e tij të parë (kuponi i disponueshëm në llogarinë tuaj Pepahart.

KUMULIMI I VUÇERËVE TË MI

Ju mund të grumbulloni sa më shumë kupona që dëshironi. Varet vetëm nga numri i referimeve që keni sponsorizuar.

PLOTËSONI FORMULARIN PËR TË SPONSORIZOJNË SHOQËT TUAJ    ABONOHUNI NË BULETINI TONË

    do të merrni lajmet tona më të fundit

    Unë pranoj të marr të gjitha lajmet nga pepahart me email